Over mezelf

Mijn grootste bron van inspiratie is wat de natuur mij schenkt. Het ontwerpen van een juweel is voor mij een spel van vorm en kleur, een tijdloze dans met karakter en gratie. Als ik op reis ga, bestudeer ik de sieraden van de kraampjes in steegjes en op markten. Marokko en Tunesië hebben al voor heel wat inspiratie gezorgd. Ook de artisanale kunst in Latijns-Amerika, Azië en Afrika boeit me. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de sieraden die daar gemaakt worden met zeer beperkte middelen. In eigen land ga ik graag naar rommelmarkten om te zoeken naar oude munten, steentjes, leer, houten bollen, ...

Ik geniet vooral van het creëren en het geconcentreerde werk in het atelier. Twee keer per jaar commercialiseer ik mijn kunstwerken en stel ik mijn eigen collectie tentoon, het zijn draagbare, trendy en betaalbare juwelen. Op die manier hebben al heel wat klanten de weg naar mijn atelier gevonden.

Wil je graag een juweel van me? Dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt kiezen uit mijn collectie of je laat me iets nieuws ontwerpen. Omdat ik er mijn ziel inleg, zit er een duidelijke lijn in mijn collectie. Mijn juwelen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk gecreëerd in mijn atelier aan huis, waar tevens ook mijn winkel is.

Nieuw atelier